Klubaften og klubvagt

Klubaften

Sommer

Der er klubaftener mandag og onsdag i sommerhalvåret fra 18.30 til ca. 21.00. På disse aftener er der altid et fuldbefarent medlem der har vagt og derfor står til disposition for spørgsmål, råd og vejledning. Du kan på en kalender i klubhuset se vagtplanen og dermed hvem du kan henvende dig til. Ellers så bare spørg.

Hver anden onsdag i afholder vi vores handicapturnering. Turneringen starter 1 maj 2024

Efter hver handicap er der grill i klubhuset. Medbring selv kød, øl og sodavand kan købes. Mod betaling af 75 kr. pr sæson pr person står klubben for salat og brød. For deltagere som ikke har betalt de 75 kr. koster arrangementet 20 kr/gang.

Kaffe og anden forplejning

For kaffe og te kan man mod betaling af 75,- frit forsyne sig i hele sæsonen.

Vinter

Klubaftener uden for sæsonen annonceres på hjemmesidens forside og kalenderen - hold selv øje. Vi vil fra bestyrelsen løbende orientere her på hjemmesiden, hvornår og hvilke arrangementer vi kan stille med i løbet af vinteren. Vi modtager gerne idéer.

Klubvagt

Klubvagterne varetages af medlemmer, der er tilgodeset med en plads til opbevaring af privat kajak. Det er op til medlemmerne selv, at vælge en uge, der passer, for derefter at oprette sig i kalendere på denne side. Hvis man bliver forhindret den pågældende uge, er man forpligtet til selv at finde en afløser.

Sommer

En klubvagt indbefatter vagt mandag og onsdag aften. Der skal altid være 2 på en vagt om sommeren. Vagtordningen sikrer, at der på klubaftener altid er et fuldbefarent medlem til stede i klubben.

Vagten skal sørge for, at:

  • der er adgang til klubben kl. 18.30 – 21.30
  • medlemmer uden nøgle kan komme til at ro.
  • der altid er en erfaren person at rette spørgsmål til og få hjælp af
  • interesserede og kommende medlemmer kan få en snak om klubben og evt. en aftale om en prøvelektion
  • der er kaffe på kanden – evt. en kage til at slutte dagen af på
  • klublokalet forlades pænt og ryddeligt, hvilket inkluderer rengøring af gulve, køkken og toilet
  • vaske viskestykker og klubhusets håndklæder 
  • alle roere er kommet ind - tjek Køge Bugt og det elektroniske rokortsystem
  • alle døre i klubhuset er låst og sikre at alle containere er låst og lyset slukket (bortset fra lyset i gangen og på toilettet, der er tidsstyret), når klubben forlades.

Vinter

I vinterhalvåret har klubvagten ansvar for rengøring af klubhuset: gulve, køkken og toilet, samt vask af viskestykker og klubhusets håndklæder.