Mission og vision » Parkering
Alle medlemmer, der har indsendt mail med oplysning om deres bils reg.nr. har modtaget en kvitteringsmail som bekræftelse på at bilen er registreret som godkendt til at parkere på gruspladsen

Aftalen med Q park indgås pr. 15. marts - der sættes skiltning op.

Har du ikke fået registreret din bil så følg vejledningen herunder.

 
Hej alle medlemmer af Køge Kano og Kajak Klub
 
Vores foreløbige aftale med Køge Kommune om medlemmers frie parkering ved klubben, indebærer at klubben selv skal administrere, at det kun er klubmedlemmer, der holder på gruspladsen. Vi er derfor (sammen med de andre klubber yderst på Sønder Mole) ved at indgå en aftale med Q-park, der skal kontrollere hvilke biler der parkerer på pladsen (ikke hvordan vi parkerer inde på området). Aftalen med Q-park vil så vidt vi ved nu, træde i kraft pr. 15. marts 2018.
 
Det betyder, at hvis I ønsker at kunne parkere på pladsen ved klubben fra den 1. marts, skal jeres bil registreres hos Q-park inden da. Det sker ved at vi registrerer alle bilerne i Q-parks system, og for at kunne det skal vi kende jeres bilers registreringsnummer da Q-park tjekker nummerplader, når de kommer på kontrolbesøg.
 
Send en mail med navn og nummerplade til:     koegekajak.parkering@gmail.com
 
(Denne mail-adresse har klubben har oprettet, så vi har en chance for at holde styr på det.) 
 
Send oplysningerne hurtigst muligt, da vi lige skal have lidt tid til at taste det hele. Tilmeldinger der kommer ind senere end den 24. februar må påregne, at der kan gå en uge før de er registreret!
 
Der vil ligge et par gæstekort i klubhuset, som kan benyttes af gæster udefra, bedsteforældre der henter børn i klubben mm (og ja, børnemedlemmers forældre kan naturligvis få deres bil registreret på lige fod med alle andre medlemmer af KKKK).
 
Ændringer i P-forholdene ved klubben, vil også løbende blive meddelt på klubbens hjemmeside. 
 
 
Venlig hilsen, på vegne af bestyrelsen
Pernille Skafte Larsen
kasserer 
Koegekajak.dk | v/formand Anders Hauge, Boskovsvej 3, 4600 Køge Tlf:56634252 mobil:25356502