Mission og vision » Parkering
Alle medlemmer, der har indsendt mail med oplysning om deres bils reg.nr. har modtaget en kvitteringsmail som bekræftelse på at bilen er registreret som godkendt til at parkere på pladsen bag klubhuset.

Aftalen med Q park blev indgået 15. marts 2018 - skiltning er opsat. Vi råder over et indhegnet område bag klubben. Her parkeres mellem de 2 Q park skilte som står på området.

Har du ikke fået registreret din bil så følg vejledningen herunder.

 
21/10-2020

Hej alle medlemmer af Køge Kano og Kajak Klub
 
Vores foreløbige aftale med Køge Kommune om medlemmers frie parkering ved klubben, indebærer at klubben selv skal administrere, at det kun er klubmedlemmer, der holder på gruspladsen bag klubhuset. Vi har derfor (sammen med de andre klubber yderst på Sønder Mole) indgået en aftale med Q-park, der skal kontrollere hvilke biler der parkerer på området. Aftalen med Q-park er trådt i kraft pr. 15. marts 2018.
 
Det betyder, at hvis I ønsker at kunne parkere på det indhegnede området bag klubben, skal jeres bil registreres hos Q-park Det sker ved at vi registrerer alle bilerne i Q-parks system, og for at kunne det, skal vi kende jeres bilers registreringsnummer da Q-park tjekker nummerplader, når de kommer på kontrolbesøg.
 
Send en mail med navn og nummerplade til:     koegekajak.parkering@gmail.com
 
(Denne mail-adresse har klubben har oprettet, så vi har en chance for at holde styr på det.) 

Selve det store grusareal er, indtil andet er meldt ud, omfattet af gratis parkering for ALLE. Derfor er det IKKE nødvendigt at gæster bruger vores gæstekort, men 
der vil ligge et par gæstekort i klubhuset, som kan benyttes af gæster udefra, bedsteforældre der henter børn i klubben mm (og ja, børnemedlemmers forældre kan naturligvis få deres bil registreret på lige fod med alle andre medlemmer af KKKK).
 
Ændringer i P-forholdene ved klubben, vil også løbende blive meddelt på klubbens hjemmeside. 

Parkeringstilladelsen gælder alle døgnets 24 timer, dog har bestyrelsen besluttet, at parkering udelukkende gælder i forbindelse med en klubaktivitet. Bestyrelsens holdning er, at det for udenforstående IKKE må tolkes derhen, at et medlemskab automatisk medfører et 24/7 timers parkeringsforhold.
 
 
Venlig hilsen, på vegne af bestyrelsen
Birger Davidsen
Sekretær
Koegekajak.dk | v/formand Anders Hauge, Boskovsvej 3, 4600 Køge Tlf:56634252 mobil:25356502