Om klubben » Optagelse - nye medlemmer » Optagelse på opskrivningsliste
Du kan skrive dig på Køge Kano og Kajak Klub’s opskrivningsliste ved at registrere dig med dine profiloplysninger og indbetale kr. 50,-. På den vis sikrer vi os, at vi har de nødvendige oplysninger, så vi kan kontakte dig og du sikrer dig, at vi priorierer dit ønske om optagelse i klubben via rækkefølgen på vores opskrivningslisteliste.

Du har mulighed for at stå på opskrivningslistenlisten i 2 år - herefter slettes dine oplysninger.

Vi optager nye medlemer ved starten af vores rosæson i maj måned. Når du står på vores liste tager vi kontakt til dig, når vi inbyder til introduktion for kommende medlemmer og ved sammensætning af hold til deltagelse i de forudsatte kursusforløb.
 
En vejledning til hvordan du registrerer dig og indbetaler henter du her

Hvis du ikke har mulighed, ikke ønsker at indmelde dig eller hvis vores hold er overtegnet, gives du mulighed for at blive stående på opskrivningslisten i endnu et år. Hvis du herefter stadig ikke ønsker eller har mulighed for at indmelde dig, så sletter vi dig af listen. Dit betalte gebyr refunderes ikke.

Med registreringen giver du os de oplysninger vi har brug for til kontingentopkrævning af dig som nyt medlem og til det/de obligatoriske grundkursuser.
Koegekajak.dk | v/formand Anders Hauge, Boskovsvej 3, 4600 Køge Tlf:56634252 mobil:25356502