kurser » Bliv instruktør
For at udvikle, koordinere og planlægge klubbens kursus- og træningsaktiviteter afholdes åbne instruktørmøder. Der afholdes tre møder i løbet af vinteren og de annonceres i kalenderen her på hjemmesiden.
 
At lære fra sig er sjovt, spændende og udfordrende. Hvis du kan give en aften, dag eller weekend, så vil der være mulighed for at hjælpe. Det samme gælder, hvis du vil uddanne dig til instruktør, så er der også brug for dig.

Ligesom træningen i egenfærdigheder følger instruktøruddannelsen også Euro Paddle Pass (EPP). Systemet er beskrevet på http://www.europaddlepass.dk og der er en separat hjemmeside for kurser http://www.kanokajakkurser.dk.
 
Køge Kano & Kajak Klub vil gerne støtte medlemmer, der ønsker at virke som instruktør i klubben. Klubben har et budget til instruktøruddannelse. Hvis du ønsker at få refusion af hele eller dele af kursusgebyret, skal du søge om det. Ansøgningen skal indeholde
 
Ansøgers navn, e-mail adresse, kursus- eller prøve, kajaktype, tidspunkt, ansøgt sum, oplysning erom evt deltagelse som instruktør, medhjælper, onkel/tante eller lignende.
 
Ansøgningen sendes til Dennis Nielsen. Pengene er først bevilliget, når ansøger får besked fra kassereren.
Koegekajak.dk | v/formand Anders Hauge, Boskovsvej 3, 4600 Køge Tlf:56634252 mobil:25356502