Børn og unge
Tak alle sammen fordi I var med til at gøre juleroningen til en festlig begivenhed. I havde virkeligt gjort noget ud af pyntningen. 

​Klubben forgyldt med surfkajakker


​Flere familier får nu mulighed for at røre i Køge Kano og Kajak Klub. Klubben har fra TOMs group fået sponsoreret fire nye surfkajakker.

​Forældrene med på bølgen

​Når bølgerne slår ind mod stranden, er der mange kajakroere, som bliver på land. Det gælder ikke børneholdet. Her bliver surfkajakker hevet frem og så er det ellers ud og lege i der våde element. Det gjaldt også på forældredagen sidste i september 2019, hvor forældrene trods vanskelige forhold vovede sig op i kajakkerne.
​- Vi arbejder med at få flere forældre engageret. Både som hjælpere og som kajakroere. De nye surfkajakker fra TOMs group er en stor hjælp til at komme videre med det arbejde, udtaler Anders Hauge, som er formand for klubben.

​Surfkajakkerne er guld værd

- Surfkajakkerne er gode til leg. De drejer uden besvær og kæntrer ikke så nemt som de øvrige kajakker. Hvis børnene kæntrer i surfkajakker er der ikke nogen, som bliver fanget under vandet, så sikkerheden er også i top, forklarer Glenn Høg, som træner-boss på børneholdet.

Udendørs træningen er færdig for i år. Børneholdet fortsætter træningen på land og i svømmehallen hele vinteren.
 

Koegekajak.dk | v/formand Anders Hauge, Boskovsvej 3, 4600 Køge Tlf:56634252 mobil:25356502