Gennemførte arrangementer 2018-2019 » 9.-13. maj - Klintemåla
Klintemåla. 25 gang
 

Fra den 9.Maj til 13 maj 2018.

 
Dette farvand er skabt til kajaksejlas og lejerliv. Man kan vælge at sejle tæt på land, eller padle åbne stræk længere ude. Kort sagt, - noget for enhver smag.
 
Enkelte øer er bebyggede, - der har engang været samfund. Med landbrug, fiskeri og skole. I dag er de fleste blevet til sommerhus øer
Nogle af øerne har lidt skov. Andre længere ude i skærgården, er nøgne klippeskær.
 
Har man først været i dette område en gang med sin kajak, kommer man tilbage først nu forstår man den fulde glæde og udnyttelse af kajakken.
Hvor langt omkring vi kommer, beror på lysten og dagsformen, som regel et sted mellem 80 til 120 km.ialt på de 4 dage. Vi er afsted.
 
Alt dette har du mulighed for at opleve i en forlænget weekend i maj. På det tidspunkt vil det ganske vist ikke være tilladt at gå i land på alle øerne, det er fuglenes yngletid, men der er nok af øer vi kan gå i land på alligevel.
 
Der aftales samkørsel til Klintemåla i Køge kajakklub d,2maj kl.20
 
MAD: Hver især søger selv for mad til sig selv i de 4 dage
PRIS: Turens pris: er transportudgiften. Vi kommer til Café 2 gange på kajakturen i Sverige. Regn med at bruge ca. 300 svenske (rigtige penge).

 

På Orø, middag hos Elisabeth, her få vi (fiskesuppe), det er bestilt. Kan afbestilles ved tilmelding. Den anden café her kan vi få kaffe, kage og is.

 
Tilmelding: tlf. 5628-5181. Mail: kaj-kajak@mail.tele.dk 
Eller senest d.2, Maj i Køge kajakklub.

START: d. 10, maj kl. 10. sættes padlen i vandet. Ved Købmanden i Klintemåla.

 
Hilsen Kaj Poulsen
 
Koegekajak.dk | v/formand Anders Hauge, Boskovsvej 3, 4600 Køge Tlf:56634252 mobil:25356502