Forside » Løb og arrangementer 2018-2019 » 7.-10. juni - Kajaktræf Bornholm

Forårs havkajaktræf 7. - 10. juni 2018
Nattergaletur, forårstraæf og hvad det ellers har heddet gentages også i 2018.
Fra Køge har vi været talstærkt med til Bornholm på dette træf. Det er en tur, hvor du selv bestemmer hvor meget eller lidt du vil ro og Bornholm er jo altid dejlig.

Du skal selv tilmelde dig træffet og betale kr. 500 - hertil kommer så tudgift til færge og plads på campingpladsen i Hullehavn. Her er også fine muligheder for at organisere fællesspisning.

  • Køge Kano og Kajkak Klub stiller en trailer til rådighed
  • Derfor får vi gratis bil og fem personer med over
  • Ikke mindst så får medlemmer af KKKK deres kajak gratis med over på traileren (til den er fyldt)
  • Hullehavn Camping ved Svaneke er en god base - det er tæt på byen og rovandet er godt
  • Men på Bornholm handler alt om vejret hvor man kan ro, så derfor så kører vi efter hvor vi kan komme fornuftigt i vandet - her får vi også god gavn af vores trailer
  • Der er erfarne guider med og man kan tilmelde sig de ture man har lyst til eller man kan selv vælge at ro i egne grupper.
  • Det er også tidsnok til at vi får glæde af nattergalen
Du tilmelder dig her på denne hjemmeside

Selv kan vi organiserer det, så turen kan gøres så billligt som muligt. Vi deler udgiften indbyrdes til hvad det koster at kommer over - dvs. vi skal bruge en fører med bil der kan trække en trailer -+ 4 passagerer, der kommer gratis over - øvrige køber selv billet. Regnskabet gøres op ved at lægge udgifter til  benzin til biler og købte personbiletter (ikke biler) delt op i antal deltagere. Hertil kommer selvfølgelig jeres egne udgifter til tilmelding, overnatning og forplejning. - men alt i alt kan det gøres meget billigt.

Når I bestiller færge, så vær opmærksom på rabatmuligheder, bl.a. gode rabatter til pensionister.

Når du tilmelder dig til turen må du også gerne give besked på denne mail, så vi får registreret om du skal have en kajak på traileren (gratis) og en oplysning om du selv tager en bil med over. Det er meget fint, hvis vi udover trailer og bil også har bil/biler med til persontransport. Og køber du billet til bil, så fyld op - samme pris for bil + 5 pers.

Har du spørgsmål, så stil dem gerne i klubben til mig eller andre der har været med på turen eller på mailen.

vh/Søren P.
Koegekajak.dk | v/formand Anders Hauge, Boskovsvej 3, 4600 Køge Tlf:56634252 mobil:25356502