60+ » Ture i 2018 » 28 - juni - Københavns Havn
Hej kajak venner i 60+ KKKK
Vi er i bekneb for en der kan trække traileren – så hjælp hertil søges!


Under forudsætning af at vi finder en til at trække, ser turen ud som følger:
Vi planlægger en tur på omkring 15 - 20km, med diverse stop undervejs. Vejrudsigten ser god ud med sol og svag vind, så grundlaget for en fin tur er til stede.
Vi mødes torsdag kl. 8:30 i klubben for lastning af kajakker på trailer. 
Vi kører fra klubben kl. 9 og satser på, at kunne lægge i vandet kl. 10 ved slusen – Adresse: Ved Slusen 34, København S. Der skulle være mulighed for at parkere i området.
Vi sejler i venstre side nordpå langs havnen og sejler igennem nogle af kanalerne for at ende oppe ved roklubben nord for langelinie, hvor Svend er medlem. Her indtager vi vores medbragte frokost. Øl og vand kan købes i ro-klubben, ligesom adgang til toiletter kan ske ved at betale 5kr (Svend har kort).
Herefter krydser vi havnen og ror tilbage i højre (vores venstre) side af havnen, hvor vi bla. ser Sixtus batterierne og går ind i Christianhavns kanal. Vi kan drikke den medbragte kaffe ved ”Christiania”.
På turen sejler vi forbi mange landmærker som vi kan beskue fra vandsiden, ligesom Københavns mange gamle og nye broer skal undersejles.
Vi forventer at være tilbage ved slusen kl. 16 – 17, hvorefter vi begiver os tilbage til Køge for at læsse af og de briefe.
De bedste kajakhilsner
Ole
Koegekajak.dk | v/formand Anders Hauge, Boskovsvej 3, 4600 Køge Tlf:56634252 mobil:25356502