60+ » Ture i 2018 » 20.-22. august - Åsnen
Kære alle 60+ ere,
 
Efter mindre pres arrangerer jeg igen en tur op til mit svenske smultronställe i dagene 20. til 22. august.
 
Modsat sidste gang, hvor vi overnattede på naturcampingpladser, vil turen i år være med udgangspunkt i Urshult camping - Rävabacken, hvor vi vil campere i egne telte eller hvis man er mere magelig i de stugor pladsen lejer ud.
Mere om campingpladsen kan I læse på www.urshult-camping.com.
 
På dagsturene vil vi primært ro i den västra delen af  Åsnen og for nogle vil det være gensyn med den fantastiske natur, der er i området. 
 
For alle er der undervejs rigelig mulighed for at nyde den smukke svenske natur med dens mange vilde beboere herunder Havsörn, Fiskgjuse, Storlom, Trana og Älg (Åsnen Big Five).
De der ikke er så meget til natur kan i stedet nyde at være i selskab med os andre.
 
Med henblik på endelig planlægning og afvikling må i gerne melde tilbage, om I ønsker at deltage i turen. perogmie@gmail.com

Informationsmøde om turen afholdes i klubben mandag den 30. juli, kl. 14:00 (alle deltagere får efterfølgende tilsendt skriftlig information om transport, pakkeliste, kørselsvejledning og hvad der måtte dukke op af ønsker på mødet).
 
For min egen del vil jeg være på min torp dagen før og dagen efter turen og de der gerne vil udvide turen, skal være velkommen til at behage mig med deres selskab.
 
Hilsen
 
Per Jensen
Koegekajak.dk | v/formand Anders Hauge, Boskovsvej 3, 4600 Køge Tlf:56634252 mobil:25356502